artikel

Michelin klaar voor het seizoen

Onderdelen & Accessoires

Michelin klaar voor het seizoen
Voor het city trekking segment ontwikkelde Michelin de nieuwe Protek-serie met vijf verschillende banden.

Met een compleet assortiment voor stads-, race en all-terrain fietsen is Michelin klaar voor een lang en goed fietsseizoen in 2014. Met een aantrekkelijke prijspositionering en margestelling voor de retailer profileert het merk zich sterker dan voorheen op de Nederlandse markt.

Corine Riem Vis, director Bicycles van Michelin Benelux, maakt zich sterk voor groei in Nederland en voor de vakhandel. “Michelin wil groeien in Nederland en dat kan alleen als ook de retailer in ons merk gelooft en ondersteunt. We moeten het samen doen.”

Vijf banden in nieuwe Protek-serie

Voor het city trekking segment ontwikkelde Michelin de nieuwe Protek-serie: vijf verschillende banden, geschikt voor onder meer de e-bikes, cross-country, urban en winterse omstandigheden, met 1 of 5 millimeter anti-lekbescherming.

Michelin Mobiliteitsgarantie

Om de productkwaliteit te onderstrepen, biedt Michelin samen met distributeur Shimano Benelux een speciale Mobiliteitsgarantie, waarbij het de consument toezegt om één jaar zorgeloos te rijden met zijn stadsfiets of e-bike. Rijdt de fietser binnen een jaar toch lek, dan wordt dit kosteloos vergoed*. Dit aanbod geldt voor de totale Michelin Protek-serie gecombineerd met de Award winning Michelin Protek Max anti-lek binnenband.

* geldt onder bepaalde randvoorwaarden

Reageer op dit artikel