artikel

BBB Cycling op Velofollies

Onderdelen & Accessoires

BBB Cycling op Velofollies
Het nieuwste project in de ThinkTank is ‘Vertel BBB Cycling wat jij van overschoenen vindt en win 1 van de 10 paar ArcticDuty overschoenen’.

BBB Cycling is dit jaar uiteraard weer aanwezig op Velofollies in Kortrijk die morgen van start gaat. De specialist in fietsonderdelen en -accessoires toont daar, naast veel ander nieuws, de twee nieuwe productgroepen in het assortiment: smartphonehouders en trapaslagers. De BBB Bike Wear zal ook dagelijks te zien zijn tijdens de door de beurs georganiseerde modeshow op het hoofdpodium.

De stand van BBB is wederom te vinden in hal 4. Alle producten voor 2014 zijn te zien op de stand (standnummer 457) die maar liefst 96 vierkante meter meet. Nieuwe producten zoals de Adapt brillenlijn, de Scope verlichting , RoadKing pedalen, en ErgoFix handvatten. BBB Bike Wear is behalve op de stand ook te zien op de modeshow op het hoofdpodium op vrijdag (20:00u), zaterdag (10:30u) en zondag (13:00u).

Overschoenen

Het nieuwste project in de ThinkTank is ‘Vertel BBB Cycling wat jij van overschoenen vindt en win 1 van de 10 paar ArcticDuty overschoenen’. Op Facebook is dit te vinden en met de BBB Cycling app.

Reageer op dit artikel