artikel

AGU exclusief verdeler Clif Bar sportvoeding

Onderdelen & Accessoires

AGU exclusief verdeler Clif Bar sportvoeding
Naast energierepen is er Clif Shot Gel, een energiegel, en high energy Clif Shot Bloks.

AGU is met ingang van medio januari de exclusieve distributeur van Clif Bar voor de Benelux. Clif Bar is de meest verkochte energiereep in Amerika en Canada. Het merk onderscheidt zich door voeding te maken van verantwoorde biologische producten, zoals biologische havermout, biologische haver zemelen en biologische dadels.

Dankzij een krachtige mix van goede koolhydraten, proteïnes en vezels, geven Clif Bars de hardwerkende spieren de onmisbare energie en kracht om extra prestaties te leveren. Met het handige formaat en de lekkere smaak zijn Clif Bars een bron van energie voor sporters en actieve mensen die respect hebben voor hun lichaam en onze planeet. De Clif Bar energiereep is namelijk niet alleen geschikt voor (intensief) sporten, maar ook voor een langdurige inspanning met een lage intensiteit, zoals wandelen of toerfietsen. Of als tussendoortje tijdens een lange, drukke dag.

Ook energiegel en blocks

Naast energierepen bestaat het Clif Bar assortiment uit een Clif Shot Gel, een energiegel, en high energy Clif Shot Bloks. De Clif Bar artikelen zijn leverbaar vanaf maart 2014.

Reageer op dit artikel