artikel

Tacx Cycling app voor trainen met tablet

Onderdelen & Accessoires

Tacx Cycling app voor trainen met tablet
De nieuwe Tacx Cycling app voor trainen met een iPad maakt het mogelijk om Tacx films van bekende wedstrijden na te rijden via de iPad.

De Tacx Cycling app voor trainen met een iPad tablet is verder uitgebreid. De nieuwste update van deze applicatie, die gratis is te downloaden in de App Store, maakt het mogelijk om Tacx films van bekende wedstrijden en parcoursen na te rijden via de iPad.

De films zijn rechtstreeks te bestellen vanuit de Cycling app. Een demofilm van de Mont Faron, Toulon in Frankrijk is meegeleverd. De eerste serie films bevat de beklimmingen van de Col d’Eze in Zuid-Frankrijk en Liège-Bastogne-Liège in België. Elke week worden nieuwe films toegevoegd.

Trainen op hartslag, vermogen of hellingshoek

De Tacx Cycling app bestaat verder uit een vereenvoudigde versie van de Catalyst trainingssoftware waarmee je kunt trainen op hartslag, vermogen of hellingshoek. Het systeem is eenvoudig te bedienen. Een tablet is bovendien compact en neemt veel minder ruimte in beslag dan een PC.
Trainen met een iPad is mogelijk voor renners met een i-Genius, Bushido of i-Vortex trainer. Voor de verbinding tussen de trainer en de tablet is de Wahoo ANT+ dongle nodig.

Reageer op dit artikel