artikel

Nieuwe dempingtechnologie van TranzX

Onderdelen & Accessoires

Nieuwe dempingtechnologie van TranzX
TranzX AntiShock JD -ST129A stuurpen.

TranzX, leverancier van hoogwaardige fietsonderdelen en aandrijfsystemen voor e-bikes, heeft een state-of- the-art dempingtechnologie ontwikkeld voor componenten voor de eerste montage. De TranzX AntiShock JD -ST129A stuurpen is de eerste in deze nieuwe lijn componenten, die specifiek is ontworpen voor het dempen van trillingen en opvangen van schokken.

Op basis van de opnieuw gepatenteerde, ergonomische bouw van de traditionele stuurpen, heeft TranzX een innovatieve antishock technologie ontwikkeld waarbij het interieur van de stuurpen extra trillingen opneemt. Daardoor biedt deze stuurpen een merkbaar verhoogd rijcomfort.

Groter absorptievermogen

Een verticale absorptie van +1° tot -2° vangt de meeste trillingen en schokken op voordat deze de fietser bereiken. Daardoor geeft deze stuurpen een optimale drukverdeling en minimaliseert de typische gevoelloosheid en vermoeidheid in handen, ledematen en gewrichten die zich vooral voordoet bij lange ritten.

Originele gewicht en vorm behouden

Met een gewicht van slechts 200 gram bij een lengte van 100 mm, is de TranzX antishock technologie onzichtbaar en zonder compromissen geïntegreerd in het originele stuurpenontwerp.

Reageer op dit artikel