artikel

Innovatieve Philips koplamp voor Gazelle Ultimate fietsen

Onderdelen & Accessoires

Innovatieve Philips koplamp voor Gazelle Ultimate fietsen
De Philips koplamp voor Gazelle Ultimate fietsen.

Voor de nieuwe Gazelle Ultimate serie fietsen heeft Gazelle de samenwerking gezocht met Philips. Door gebruik te maken van de functionele vormen van Philips LED in combinatie met een esthetisch gevormde vorkkroon, is een kwalitatief zeer hoogwaardige verlichtingsunit ontstaan.

Coen Bosch van Philips vertelt hierover: “Philips heeft de veiligheid van de fietser voorop staan, dit vindt men al terug in onze after market producten. De helderheid van het licht en het formaat van de lichtbundel zijn ongekend in de fietsindustrie. Onze jarenlange ervaring in autoverlichting stelt ons in staat om de beste fietsverlichting te maken. Met Koninklijke Gazelle zijn wij deze samenwerking aangegaan, omdat Gazelle zich duidelijk wil onderscheiden met de Ultimate  fietsen.”

Vergelijkbaar met koplamp motorfiets

Veiligheid voor de fietser staat ook voor Gazelle voorop. De koplamp op de Gazelle Ultimate fietsen heeft een lichtbundel van 40 Lux, wat vergelijkbaar is met die van een motorfiets. De bundel reikt tot circa 30 meter en is enkele meters breed, zonder hierbij tegenliggers te verblinden. Kortom: veilig en comfortabel fietsen ook in het donker.

Reageer op dit artikel