artikel

Continental banden in KCU assortiment

Onderdelen & Accessoires

Continental banden in KCU assortiment
Ook winterbanden zullen niet ontbreken in het assortiment van KCU - Continental voor het city trekking segment.

Vanaf 1 januari 2014 gaat Kruitbosch Cycle Universe (KCU) in de Benelux Continental fietsbanden opnemen in haar assortiment. Dit assortiment bestaat niet alleen uit de hightech oplossingen voor race- en mountainbikes, zoals de GP4000SII, ook voor de city trekking en e-bike bieden zij de kwaliteitsproducten van Continental aan.

KCU gaat deze samenwerking aan met Continental Banden Groep B.V., die al jaren officieel importeur is voor Continental in Nederland. Sinds 2012 heeft Continental Banden Groep B.V. ook het officiële importeurschap voor België en Luxemburg gekregen.

Langdurig partnerschap

De combinatie met een gerespecteerde partij als KCU ziet Continental als goede basis voor een langdurige partnerschap. Door de kennis van KCU op het gebied van onder meer winkelinrichting, visual merchandising en inline toepassingen te combineren met de jarenlange ervaring van Continental, heeft de retailer alle middelen tot zijn beschikking om de consument optimaal te bedienen.

Reageer op dit artikel