artikel

Nieuwe verkoopdirecteur Fallbrook/NuVinci

Onderdelen & Accessoires

Nieuwe verkoopdirecteur Fallbrook/NuVinci
Roland ten Brinke is Fallbrook/NuVinci's nieuwe verkoopdirecteur voor Europa.

Het Europese sales team van NuVinci heeft een nieuwe sales directeur Europa, Roland ten Brinke (34). Ten Brinke was medeoprichter en directeur van Fast Forward Wheels (FFWD). Hij is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de verkoopactiviteiten door heel Europa.

NuVinci’s sales directeur worldwide Jack Brandsen: “De voornaamste taak van Ten Brinke zal zijn om groei te realiseren voor NuVinci-producten in Duitsland en de Benelux. Vanwege zijn achtergrond bij FFWD is zeer bekend binnen de fietsindustrie. Hij is zijn carrière in deze business gestart in 2001 bij SRAM, waar hij in de functie van Sales Manager Europe onder meer verantwoordelijk was voor de aftermarket verkoop aan Europese distributeurs van SRAM.”

Fallbrook/NuVinci gaan partnership aan met Gates Carbon Drive

Om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van e-bikes te kunnen doen, zijn Fallbrook/NuVinci en Gates Carbon Drive een nauwe samenwerking aangegaan op technologisch vlak. Gates levert carbon aandrijfriemen en -systemen en introduceert drie nieuwe tandwielen achter die speciaal zijn ontwikkeld voor de NuVinci N360 versnellingsnaaf. Bovendien kunnen deze tandwielen worden gecombineerd met nieuwe Gates tandwielen voor die zijn ontwikkeld voor de tweede generatie Bosch e-bikesystemen. Dat biedt e-bikeproducenten de kans om de schone en vrijwel onderhoudsvrije componenten van zowel Gates als NuVinci op nieuwe e-bikemodellen te specificeren.

Reageer op dit artikel