artikel

Fietskleding van Selle San Marco

Onderdelen & Accessoires

Fietskleding van Selle San Marco

Selle San Marco, bekend als fietszadelmerk, gaat met het nieuwe merk Wear San Marco ook in de fietskleding. Deze stap komt voort uit de behoefte van Selle San Marco-rijders aan bijpassende fietskleding. De kleding heeft een uitstekende pasvorm en er zijn technische oplossingen gebruikt in materiaalgebruik en constructie.

Daarnaast kenmerkt Wear San Marco zich ook door zijn stijl, niet voor niets heeft Selle San Marco zijn wortels in Italië. De kracht van het fietskledingdesign ligt in diezelfde Italiaans stijl, met passie en nauwgezette aandacht voor details gefabriceerd. Wear San Marco maakt gebruik van de nieuwste materialen en innovatieve functionele en technische oplossingen voor de meest.

Onconventionele kleuren

De Urban Performance-lijn van Wear San Marco is ontworpen voor mensen die in fietskleding willen fietsen die matcht bij het design en de stijl waarmee ze op hun fiets willen zitten. Onconventionele kleuren en lijnen, met een sterke persoonlijke touch, waarmee men zich kan onderscheiden. Wear San Marco wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, pasvorm en vele functionele oplossingen.

Reageer op dit artikel