artikel

Elektrisch ombouwwiel

Onderdelen & Accessoires

Elektrisch ombouwwiel
De Rool’in is een voorwiel met elektromotor dat in een gewone fiets gezet kan worden

De Rool’in is een voorwiel met elektromotor dat in een gewone fiets gezet kan worden, waardoor deze omgebouwd wordt tot een elektrische fiets. Consumenten kunnen hiermee op een eenvoudige manier hun eigen fiets veranderen in een elektrische fiets.

De Rool’in is al op de markt in Frankrijk en België, en de Nederlandse agent Ninetrade is nu bezig markt te ontwikkelen in Nederland. Het elektrische wiel komt in drie maten: 20 inch, 26 inch en 28 inch. Zie voor meer informatie de website van Rool’in. De prijzen zijn € 436,- voor een 20”-wiel, € 478,- (26”) en € 538,- voor een 28”-wiel.

Elektrische vouwfiets

Ninetrade zet, naast het Rool’in elektrische wiel, ook een elektrische vouwfiets in de Nederlandse markt. Deze vouwfiets, de dbO-3, onderscheidt zich door zijn originele ontwerp dat is getekend door bureau Robrady. Dit bureau ontwerpt voor onder meer Mercedes. Het vouwsysteem is zeer eenvoudig en snel waardoor de fiets in drie seconden in en uit is te vouwen. De fiets is voorzien van een lithium-ion batterij met Panasonic ‘ultracompact’-technologie en weegt slechts 2,8 kilogram.

Reageer op dit artikel