artikel

BiciMondo exclusieve verdeler Barbieri

Onderdelen & Accessoires

BiciMondo exclusieve verdeler Barbieri
BiciMondo is de exclusieve verdeler in de Benelux voor de fietsaccessoires van Barbieri PNK.

BiciMondo is sinds 1 oktober de exclusieve verdeler in de Benelux voor de fietsaccessoires van Barbieri PNK.Barbieri is een Italiaans familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar innovatieve accessoires ontwikkeld en produceert in eigen huis. Barbieri is voornamelijk bekend van de in 1983 door hen ontwikkelde kettingreiniger waarbij de ketting door een kunststof kastje loopt.

Wouter Mous van BiciMondo: “De hoogwaardige ‘Made in Italy’-accessoires die Barbieri in zijn gamma heeft, zijn een mooie aanvulling op ons portfolio met voornamelijk Italiaanse highend producten voor racefietsen.”

Minipompjes

Barbieri stond een paar jaar later aan de wieg van de makkelijk mee te nemen minipompjes zoals die ze tegenwoordig op de markt zijn in allerlei varianten. In het Barbieri-assortiment zitten bijvoorbeeld carbonuitvoeringen en uitvoeringen in de combinatie van handpomp én Co2 patronen.

Reageer op dit artikel