artikel

Bobike breidt distributie uit in de UK met Madison

Onderdelen & Accessoires

Bobike breidt distributie uit in de UK met Madison
Ronald Schepping (links) en Rob Beset (tweede van links) heffen het glas met Dominic Langan en William Fripp van Madison op de zojuist ondertekende overeenkomst. Bobike wil het marktaandeel in de UK vergroten.

Bobike tekende op de tweede dag van Eurobike een contract met het Britse Madison voor de exclusieve distributie van Bobike in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Bobike wil hiermee het marktaandeel vergroten. Madison start met de distributie van de Bobike collectie 2013 in oktober 2012.

Madison zal de hele collectie van Bobike gaan verspreiden, inclusief een nieuwe fietstassenlijn onder de naam Bobag en alle nieuwe kleuren en dessins. Beide partijen zien grote kansen in het bundelen van krachten, met name distributiegroei en groei van het marktaandeel voor zowel Madison als Bobike in het comfort segment.

In voorbereiding op hun toekomstige partnerschap bezochten een afvaardiging van Madison en een afvaardiging van Bobike elkaar al op hun wederzijdse thuisbasis om hun kennis van en belangen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland te delen.

Reageer op dit artikel