artikel

Specialized retro schoen en handschoen

Onderdelen & Accessoires

Specialized innoveert met een harmonieuze combinatie van historie en visie voor de toekomst, en presenteert de ‘74 Retro collectie. Hierin brengt het merk uit Californië traditie en vernieuwing als door de tijd bewezen concepten en innovatieve ideeën samen.

Specialized retro schoen en handschoen
Specialized

Bij Specialized kijken ze graag terug naar de tijd waarin alles begon, waarin een bikefreak met lang haar geen middel onbeproefd liet om de beste onderdelen en technologieën voor zichzelf en zijn collega-bikers te vinden. De tijd waarin de persoon Mike Sinyard zijn geliefde VW busje verkocht en in 1974 een bedrijf oprichtte dat uitgroeide tot een van de meest succesvolle fietsmerken van de wereld, waarvan Sinyard nog steeds CEO is.

 

Technisch materiaal en retro look

Ontwerpen als de ‘74 Glove, gemaakt van micro-geperforeerd Pittards leer met elastische Lycra inserts en slim gepositioneerde padding zorgt voor ongelofelijke controle en gevoel met het stuur. Of de ‘74 Road Shoe, gemaakt van leer met een BG+ high-performance voetbed en een carbon zool, die samen met twee Boa-sluitingen zorgen voor de perfecte pasvorm.

Deze producten uit de 74 Retro collectie van Specialized zijn een eerbetoon aan de goede oude tijd, en een combinatie van moderne technologie en traditionele waarden. Ze garanderen het ultieme fietsplezier en een unieke stijl!

Reageer op dit artikel