artikel

Brooks partner RetroRonde Vlaanderen

Onderdelen & Accessoires

BRUGGE – Ook dit jaar wordt er op het historische parcours van de Ronde van Vlaanderen een RetroRonde georganiseerd. Brooks is partner van de RetroRonde en heeft een prijs voor diegene die zich tijdens de 40km of 70km durende tocht het meest authentiek weet uit te dossen. Deze zal uitgeroepen worden tot ‘Ravissantste RetroRondeRenner’ en een bijzondere prijs in de wacht slepen: een Brooks Swift Titanium zadel voorzien van een gravure in de vorm van het RetroRonde logo.

Brooks partner RetroRonde Vlaanderen

Moderne onderdelen mogen op zondag 1 juli de kast in, want tijdens deze RetroRonde in Oudenaarde is het de bedoeling om je uit te dossen als een coureur van dertig jaar terug. Dus wollen truien en stofbrillen zullen zeker niet misstaan in het peloton.

De RetroRonde vindt plaats op zondag 1 juli 2012. Maar ook op zaterdag 30 juni zullen er al feestelijke activiteiten plaatsvinden in de vorm van een wielerrommelmarkt en een heus Belgisch Bierfeest.

Reageer op dit artikel