video

VIDEO ontwerp vouwfietswinkel in Antwerpen

Home 1668

VIDEO ontwerp vouwfietswinkel in Antwerpen
In de video kunt u in het ontwerp van de winkel kijken. Foto Decoproject

Decoproject, een van de deelnemers aan het Tweewieler Retail Trends congres, is bezig met de verbouwing van een nieuwe vouwfietsenwinkel iBike op ’t Eilandje in Antwerpen. In deze video is te zien hoe de winkel er uit gaat zien.

’t Eilandje in Antwerpen is een wijk in de haven van Antwerpen in het noorden van de stad. De oude pakhuizen zijn er prachtig opgeknapt en hebben andere bestemmingen gekregen. Over nieuw aangelegde kades kan het publiek heerlijk flaneren en de grote jachten in de haven bewonderen. Eigenaar Marc Groven van iBike bezit inmiddels zes winkels in de omgeving van Antwerpen en wil met deze winkel inspelen op het woon-werkverkeer in de stad. In deze video kunt u in het ontwerp van Decoproject kijken.

In het middagprogramma van Tweewieler Retail Trends zijn 4 inhoudelijke kennissessies opgenomen, waaronder een partnersessie die wordt verzorgd door Decoproject Europe. Dit jonge en enthousiaste team werkt samen met gerenommeerde klanten als Hartje (het bedrijf ontwierp het experience center Nederland en diverse centers in Duitsland). Naast de nieuwe winkel voor iBike was Decoproject ook verantwoordelijk voor de verbouwing van meerdere winkels in België waaronder de winkel van Fietshandel Breuls in Maasmechelen. Verder was de Specialized-stand op Bike MOTION ook van de hand van Decoproject.

Hoe maak je de winkel aantrekkelijk?

Gert-Jan Kampschmidt vertelt in een inspirerende sessie op het Tweewieler Retail Trends congres hoe je je winkel aantrekkelijk maakt voor de klant die besluit binnen te stappen na zich eerst online te hebben georiënteerd. Hij laat met een klein consumentenonderzoek zien wat die klant aantrekt, en wat hem op zijn gemak doet voelen in jouw winkel, waardoor de kans op een daadwerkelijke aankoop aanzienlijk wordt vergroot. “Bij het inrichten denk je na over: Wat wil de consument en wat verwacht de huidige consument van de retail, in aanvulling op de online omgeving waarin hij/zij steeds vaker verkeert.” Hoe prettiger de winkel, hoe meer de klant zich hier thuis voelt, hoe groter de kans dat een eventuele kloof in prijs is te overbruggen. Gert-Jan van Decoproject Europe laat u aan de hand van voor-en-na foto’s, visuele voorbeelden en 3-D ontwerpen zien wat het effect is van een aantrekkelijk interieur.

Tweewieler Retail Trends

Na de succesvolle eerste editie in 2016 organiseert Tweewieler dit jaar opnieuw het Tweewieler Retail Trends congres. Het vindt plaats op maandag 3 april 2017 bij Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem, een verrassend inspirerende locatie. Thema van het congres is: hoe overleef ik als tweewielerretailer in een digitaal tijdperk? Doe ook inspiratie op en schrijf u in voor het congres Tweewieler Retail Trends via www.tweewielerretailtrends.nl

Reageer op dit artikel