video

VIDEO: eerste dag Louis Verwimp Dealerdagen

Home 988

De eerste dag van de Louis Verwimp Dealerdagen viel dit weekend samen met het eerste mooie weekendweer van de 2017-lente. De voorjaarszon maakte dat de temperatuur in de boogtent behoorlijk opliep naar zomerse waarden, maar dat weerhield de bezoekers niet tot het laatst te blijven.

VIDEO: eerste dag Louis Verwimp Dealerdagen
De leveranciers, waarmee Verwimp samenwerkt, stonden gezamenlijk in een grote boogtent, die op het terrein tegen het magazijn geplaatst was. Foto NieuwsFiets

Al direct na de opening bleek dat veel ondernemers uit Nederland en België afgereisd waren om de Louis Verwimp Dealerdagen te bezoeken. In vergelijking met voorgaande jaren was de opzet op een belangrijk punt aangepast. De leveranciers, waarmee Verwimp nauw samenwerkt, stonden nu gezamenlijk in een grote boogtent, die op het terrein tegen het magazijn geplaatst was. Daardoor kreeg het evenement meer dan ooit het karakter van een vakbeurs en dat stemde de exposanten tevreden.

Start fietsseizoen

Als gevolg van de warme voorjaarszon, was het een groot gedeelte van de dag behoorlijk warm in de boogtent, maar niemand die daar om maalde. Het mooie weer markeerde immers ook de start van het fietsseizoen van 2017 en in het verlengde daarvan de handel. Tijdens de zondagse dealerdag van Verwimp namen de ondernemers ruim de tijd om de stands te bezoeken, de voorjaarsaanbiedingen te bekijken en met de karakteristieke winkelkarretjes in het magazijn te shoppen.
Louis Verwimp toonde zich tevreden na de eerste beursdag. “Toen we van de week aan het opbouwen waren, was het erg koud in de tent, maar daar hadden we vandaag gelukkig geen last van. Ik ben zeer tevreden over de grote opkomst van onze dealers, wat natuurlijk ook voor onze leveranciers belangrijk is.”

Goody Bag

De Louis Verwimp Dealerdagen 2017 duren nog twee dagen: vandaag van 10.00-21.00 uur en dinsdag van 10.00–18.00 uur. Behalve de beurs vinden dagelijks ook workshops plaats, die verzorgd worden door Adsoft en Bikkel Bikes. Als dank voor het bezoek krijgen de bezoekers bij vertrek een Goody Bag mee, met informatie en attenties van diverse leveranciers.

Shoppen tijdens Louis Verwimp Dealerdagen

 

 

Video

Reageer op dit artikel