nieuws

Topman Pon Bicycle Group treedt terug

Home 5527

Topman Pon Bicycle Group treedt terug
Armin Landgraf vertrekt op eigen verzoek bij Pon. Foto Pon Holdings

Met onmiddellijke ingang verlaat Armin Landgraf, CEO bij Pon Bicycle Group en Senior Vice President van Pon Holdings, het bedrijf. Volgens een woordvoerder van het bedrijf neemt Landgraf op eigen verzoek ontslag. Een deel van zijn taken wordt overgenomen door Huub Lamers.

Armin Landgraf werd in 2014 benoemd tot CEO Pon Bicycle Group en tot Senior Vice President van Pon Holdings. Zijn functie bij Pon Bicycle Group zal worden opgesplitst en zijn taken worden overgenomen door Huub Lamers, COO bij de Pon Bicycle Group en Joe Graney, CEO bij Santa Cruz.

Huub Lamers voor Pon in Europa

Gazelle-Huub-Lamers

Huub Lamers. Foto Rob van Ginneken

Huub Lamers, algemeen directeur en hét gezicht van Gazelle in Nederland, is verantwoordelijk voor alle activiteiten van Pon Bicycle Group in Europa, het Midden- en Azië-Pacific. Joe Graney wordt verantwoordelijk voor Noord-Amerika. “Armin Landgraf heeft sinds zijn start bij Pon Bicycle Group in 2014 een zeer sterke organisatie opgebouwd en we hebben er alle vertrouwen in dat de twee nieuwe directeuren voor Gazelle, Derby, Cervélo, Santa Cruz en BBB Cycling deze merken effectief zullen beheren in hun eigen regio”, aldus een woordvoerder van Pon.

Lees ook Gazelle gaat meer doen met minder dealers

Reageer op dit artikel