nieuws

Bas Schepens van FastRider naar New Looxs

Home 1832

Bas Schepens van FastRider naar New Looxs
Bas Schepens wordt verantwoordelijk voor Zuid- en Paul Scholten voor Noord-Nederland. Foto Burgers Lederwaren

Bas Schepens is begin mei in dienst getreden bij Burgers Lederwarenfabriek in Wijchen, bekend van het fietstassenmerk New Looxs. Bas is geen onbekende in de branche en neemt 23 jaar ervaring mee als vertegenwoordiger in het zuiden van Nederland voor FastRider.

Bas Schepens past goed in het team van New Looxs: “Met zijn kennis van fietstassen en jarenlange relatie met de dealers is Bas een perfecte aanvulling voor New Looxs”, aldus Teun Nissen, sales manager New Looxs. Bas zal de regio Zuid voor zijn rekening nemen ofwel het rayon waar hij ook al bekend was.

New Looxs maakt groei door

Met de aanstelling van Bas Schepens speelt New Looxs in op de sterke groei die het bedrijf doormaakt. In 2016 gingen New Looxs en Racktime samenwerken. Racktime is een merk van de dragerfabrikant Tubus en bekend van hun inventieve bagagedragers. Door deze exclusieve samenwerking kan New Looxs als enig Nederlandse merk de fietstassen met een Snap-IT adapter uitrusten.  “New Looxs heeft door de exclusieve samenwerking met Racktime veel belangstelling mogen ontvangen vanuit fietsfabrikanten voor private label projecten. We zien nu dat naast deze projecten ook de huidige New Looxs collectie goed opgenomen wordt”, geeft Nissen aan.

Bas Schepens voor Zuid-Nederland

Volgens Teun Nissen kiest New Looxs alleen voor de vakhandel: “Dat wordt gewaardeerd en daardoor was versterking in de buitendienst nodig. Met Bas Schepens voor Zuid en Paul Scholten voor Noord-Nederland hebben we de thuismarkt mooi opgesplitst en kunnen we samen met onze groothandels de dealers goede ondersteuning bieden met onze nieuwe collectie tassen en manden.”

Reageer op dit artikel