nieuws

Pechhulp: lekke band blijft op no 1

Home 1867

Pechhulp: lekke band blijft op no 1
De VHD Alarmcentrale heeft vanaf januari 2018 cijfers gebundeld over de pechgevallen waarbij ze hulp hebben geboden. Infographic VHD

De VHD Alarmcentrale heeft vanaf januari 2018 cijfers gebundeld over de pechgevallen waarbij ze hulp hebben geboden. De lekke band blijft met bijna 60% met stip op nummer 1 staan voor de mensen die onderweg stil komen te staan. En op dinsdag worden de meeste pechgevallen gemeld.

In het voorjaar en de zomer gaan weer veel Nederlanders van het mooie weer gebruikmaken om weer eens lekker de fiets te pakken en de auto te laten staan. In de infographic heeft VHD de cijfers gebundeld van 2018 tot nu toe (tenzij anders aangegeven).

Hoe hoger de temperatuur, hoe meer fietspech

In de infographic is te zien hoe hoger de temperatuur is, hoe meer fietspech er is. De meeste meldingen in 2018 ontving alarmcentrale VHD op dinsdagen. Op deze dag hadden de meeste mensen pech, de minste pech hadden mensen in het weekend. Het meest voorkomend pechgeval was een lekke band, in veel gevallen kon er niet meer gefietst worden op de fiets. De Nederlandse fietser had vooral pech in eigen land, ook hadden Nederlandse fietsers pech in de landen België, Duitsland en Frankrijk.

-Deze informatie is aangeboden door VHD-

VHD is een onafhankelijke alarmcentrale in Nederland en al ruim 50 jaar gespecialiseerd in auto, reis-, zorghulpverlening in binnen- en buitenland. Daarnaast biedt VHD ook de oplossing voor huizen en bedrijfspanden. VHD biedt een totaalconcept aan op het gebied van reparatie en onderhoud voor huizen en bedrijfspanden en biedt hulp bij fietspech. VHD is één van de grootste fietspechhulpverleners van Nederland. VHD staat dagelijks klaar voor meer dan 500.000 fietsers.

Reageer op dit artikel