nieuws

VIDEO uitreiking Tweewielerwinkel van het Jaar 2018

Home

De uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar afgelopen zondag was zeer geslaagd. De Provinciewinnaars en Gemeentewinnaars konden met hun team de bijeenkomst bezoeken en daar werd volop gebruik van gemaakt. Voor en na de uitreiking was er tijd om bij te kletsen met vakgenoten.

VIDEO uitreiking Tweewielerwinkel van het Jaar 2018

Op zondagmiddag kwamen de Provinciewinnaars en diverse Gemeentewinnaars naar het Auditorium in de Jaarbeurs waar de uitreiking plaatsvond.

Gratis publiciteit

Marijn de Vries, bekend oud-wielrenster, verzorgde de presentatie. Hoofdredacteur Annemarie Visser kwam als eerste op het podium. Zij gaf aan dat dit de 21e editie van de verkiezing is. “Het is mooi om te zien dat de vakhandel zoveel consumenten heeft weten te mobiliseren op hun winkel te stemmen. Het levert gratis publiciteit op voor alle deelnemers, of je nou Gemeente- of Provinciewinnaar bent.”

Jurytraject Tweewielerwinkel van het Jaar

Juryvoorzitter Ferry Smith vertelde over het jurytraject. “Na bepaling van de Provinciewinnaars gaat de vakjury op pad om alle winkels in Nederland en België te bezoeken. Daarnaast bezoekt een mystery shopper de winkels en is er een financiële bedrijfsvergelijking gemaakt. Alle winkels zijn op dezelfde punten beoordeeld en de winnaar scoort het best op alle punten.”

Filmpje per Provinciewinnaar

Daarna werden de 17 Provinciewinnaars aan de bezoekers voorgesteld. Van elke Provinciewinnaar werd een filmpje getoond met foto’s van de winkel en een kort gesprek met de eigenaar. Daarin viel de verscheidenheid in winkels op. Aan het eind werd een filmpje getoond waarin de winnaar bekend werd gemaakt: Minne Sport uit het Belgische Ieper. Na de uitreiking konden alle Provincie- en Gemeentewinnaars met hun oorkonde en hoofdredacteur Annemarie Visser op de foto.
De bezoekers van de uitreiking kregen ook gratis toegang tot de beurzen Bike MOTION, E-bike Xperience en Fiets en Wandelbeurs. Daar werd volop gebruik van gemaakt.

Lees alle berichten over de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar.

Sponsors verkiezing

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor:ANWB Tweewielerwinkel van het Jaar

Ambassadeur:

Vrienden van de verkiezing:

decoproject_contourenBafang Tweewielerwinkel van het Jaar

CST Tweewielerwinkel van het Jaar

Foto's

Reageer op dit artikel