nieuws

Uitbreiding bij Bafang

Home 1800

Uitbreiding bij Bafang
Jasper Koebrugge is begonnen bij Bafang als servicetechnicus. Foto Bafang

Het team bij de Nederlandse vestiging van Bafang in Wijchen is uitgebreid met Jasper Koebrugge. Hij begon deze maand bij het bedrijf als servicetechnicus. Het zwaartepunt van zijn werkzaamheden ligt bij de technische service en het onderhouden van e-bikesystemen. Daarnaast houdt hij zich bezig met de bijscholing van dealers en OEM-klanten.

Jasper Koebrugge (37) is al 20 jaar werkzaam in de fietsindustrie en heeft onder andere gewerkt bij Fylla, Darfon en Votani. Jack Brandsen, Europees directeur van Bafang, is blij met de uitbreiding: ”Met Jasper hebben we een competente kracht aan boord die bekend is met de nieuwste e-biketechniek zodat we in de toekomst onze klanten een volledige technische service kunnen bieden. Daarmee reageren we op de in Europa sterk gestegen vraag naar onze aandrijvingsoplossingen.”

Lees ook Bafang introduceert extra sterke achterwielmotor

Reageer op dit artikel