nieuws

Stemmen op verkiezing kan nog tot en met 24 december

Home 2103

Stemmen op verkiezing kan nog tot en met 24 december
De Provinciewinnaars en winnaar van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2017 op het podium. Foto Koos Groenewold

De uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar vindt dit keer plaats op de zondagmiddag van Bike MOTION Benelux. Sinds het openen van het stemplatform hebben al veel klanten gestemd, inmiddels zijn er 11.588 stemmen uitgebracht. En als u nog niet meedoet met uw winkel, er is nog volop tijd. Het stemplatform blijft actief tot en met 24 december 2017.

Op de website van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 kunt u kijken hoeveel klanten op uw winkel gestemd hebben. U kunt meedoen aan de verkiezing door zelf uw winkel te nomineren. Dat kan door een mail te sturen naar vragen@tweewielerwinkelvanhetjaar.nl. Uiteraard kunnen uw klanten ook uw winkel nomineren. Dat kan via www. tweewielerwinkelvanhetjaar.nl/nomineren. Dit stemplatform is sinds 1 november actief. Een week later hadden al ruim 5.000 consumenten hun stem uitgebracht.

Stemmen worden gecontroleerd

Voor publicatie van de tussenstand wordt door Vote Company, het bedrijf dat het stemplatform voor ons organiseert, een fraudecontrole uitgevoerd. Dit bedrijf heeft veel ervaring met dit soort verkiezingen en ziet direct wanneer er meerdere keren vanaf een eigen domein gestemd wordt of wanneer er heel negatief door een retailer op een collega wordt gestemd. Deze stemmen worden verwijderd uit de eindstand.

Lees ook
10 redenen om mee te doen met de verkiezing

Nog volop tijd om stemmen te werven voor verkiezing

De tweede tussenstand van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar wordt bekend op 6 december, er is dus nog volop tijd om uw klanten te laten stemmen. Bij de tussenstand op de site van de verkiezing kunt u zien hoe u ervoor staat en weet u wat u nog moet doen om bovenaan te komen in uw gemeente of zelfs provincie. Begin januari 2018 zal de definitieve uitslag bekend worden.

Uitreiking op Bike MOTION

De uitreiking is tijdens een speciaal evenement op de zondagmiddag van Bike MOTION Benelux. Deze beurs wordt dit jaar op 2, 3 en 4 maart 2018 gehouden, tegelijk met e-Bike Xperience en de Fiets en Wandelbeurs. Uitreiking tijdens Bike MOTION Benelux.

Feestelijk evenement

Op de zondagmiddag 4 maart is er een feestelijk evenement in het Jaarbeursgebouw waarbij de Provinciewinnaars worden voorgesteld en de uiteindelijke winnaar (bepaald door de vakjury) wordt uitgeroepen. Voor Gemeentewinnaars die aanwezig zijn bij de uitreiking op 4 maart in Utrecht, regelt de organisatie van de verkiezing weer dat ze op de foto kunnen en het benchmarkrapport en de reviews van hun klanten ontvangen.

Programma Tweewielerwinkel van het Jaar

De feestelijke uitreiking start met ontvangst met koffie en thee (14.30 – 15.00 uur). Van 15.00 – 15.30 uur is de uitreiking van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2018. Daarna kunt u verder praten met collega’s tijdens de Tweewieler netwerkborrel (tot 16.30 uur).

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 wordt mede mogelijke gemaakt door:

Hoofdsponsor:

Vrienden van de verkiezing:

Ook Vriend worden van de verkiezing? Klik hier voor de informatie

Reageer op dit artikel