nieuws

Thema Connectivity in Tweewieler oktober

Home 1187

Thema Connectivity in Tweewieler oktober
U kunt uw nieuws met betrekking tot Connectivity insturen naar de redactie tot en met dinsdag 10 oktober a.s. Foto Roetz Bikes

In de oktobereditie van Tweewieler gaat de redactie extra aandacht besteden aan het thema Connectivity. Hierbij kunt u denken aan de veiligheid van de fietser in het verkeer, antidiefstal-oplossingen, fietsdeelsystemen, mounts voor de smartphone en ‘slimme’ fietssloten.

In dit themanummer wil de redactie in een productoverzicht de laatste noviteiten op het gebied van Connectivity publiceren. Heeft u een product of dienst dat goed zou passen in dit thema? Stuur ons dan een tekst van ongeveer 150 woorden met daarbij een of twee foto’s. Deze moeten voldoende resolutie hebben: minimaal 1MB en opgeslagen als jpg-bestand.

Deadline voor inzenden

De deadline voor het insturen van nieuws is dinsdag 10 oktober 2017. U kunt uw nieuws sturen naar tweewieler@vakmedianet.nl onder vermelding van ‘Thema Connectivity’.

Reageer op dit artikel