nieuws

Ruud Sjamaar GM Klever Mobility Europe

Home 1149

Ruud Sjamaar GM Klever Mobility Europe
Ruud Sjamaar is Fritz Baumgarten opgevolgd als general manager Klever Mobility Europe, een dochterbedrijf van KYMCO gespecialiseerd in elektrische fietsen. Foto Klever Mobility Europe

Ruud Sjamaar is Fritz Baumgarten opgevolgd als general manager Klever Mobility Europe. Baumgarten vertrekt na 6 jaar bij Klever. Klever Mobility Europe is een dochterbedrijf van KYMCO gespecialiseerd in elektrische fietsen.

Victor Ko, oprichter en CEO van Klever Mobility, bedankt Baumgarten voor zijn werk om het jonge bedrijf te helpen opbouwen. Per 4 september is Sjamaar, voor velen bekend als ex-directeur van Koninklijke Gazelle waar hij 3 jaar werkte, hem opgevolgd. Voor Klever Mobility is Sjamaar de afgelopen 4 jaar al werkzaam geweest en heeft geholpen het merk elektrische fietsen Klever Mobility NL in Nederland op te bouwen.

Export uitbreiden

Mario Sillack blijft binnen de KYMCO-organisatie aan al Hoofd Sales voor de DACH-markten (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Hij zal nauw gaan samenwerken met Ruud Sjamaar. Klever e-bikes worden momenteel gedistribueerd in Duistland, Nederland en België. Voor seizoen staat een uitbreiding van de exportlanden op de planning met Zwitserland, Spanje, Frankrijk en Italië.

Reageer op dit artikel