nieuws

René Takens aan de slag bij FC Twente

Home 1315

René Takens aan de slag bij FC Twente
René Takens Foto Accell Group

René Takens (62) heeft na zijn pensionering begin dit jaar een nieuwe uitdaging gevonden: hij wordt de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van FC Twente. Takens was tot zijn vervroegde pensioenering CEO en statutair bestuurder van Accell Group.

Volgens een bericht in Tubantia heeft René Takens gestudeerd aan de Universiteit Twente en bleef hij ook na zijn studie in Twente wonen. FC Twente-fan Takens volgt bij FC Twente advocaat Jan Schutrups op.

Aftreden Takens

Takens trad op 25 april af tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA)November vorig jaar werden er al wijzigingen in het management van Accell Group aangekondigd. Wouter Jager werd per 1 januari 2017 benoemd als Brand en Marketing Director en Huub Snellen als Managing Director Accell Nederland.

Commercieel directeur

Onlangs werd bekend dat Sten van der Ham per 1 september aangesteld is als de nieuwe directeur Commercie binnen Accell Nederland. Hij wordt in Nederland verantwoordelijk voor de implementatie van de strategie van Accell Group.

 

Reageer op dit artikel