nieuws

Kruitbosch stapt in nieuw concept MARK in Antwerpen

Home 9337

Kruitbosch stapt in nieuw concept MARK in Antwerpen
Bij MARK de nieuwste collecties van Cortina, Brooks England en Urban Proof. Cortina-fietsen en accessoires geven de winkel een lifestyle-uitstraling. Foto Kruitbosch

Kruitbosch werkt samen met fietsenwinkel De Geus, Stad Leest en Wunderkammer in een nieuw concept in Antwerpen onder de naam MARK. Afgelopen weekend opende MARK op de Kleine Markt 14 officieel de deuren van een bijzondere winkel waar mobiliteit, outdoor, kids, lezen en interieur samenkomen.

‘Read, Cycle & Cherish’ is de slogan waarmee MARK zich profileert. MARK richt zich op consumenten met oog voor duurzaamheid, service, kwaliteit en schoonheid. MARK is voor retail wat foodpairing is voor klasse- restaurants: de ontdekking van natuurlijke links tussen topproducten.

MARK met nieuwe collecties Cortina

In deze winkel wordt de fiets als statussymbool gezien. Bij MARK vind je de nieuwste collecties van Cortina, Brooks England en Urban Proof. Mooie Cortina-fietsen en accessoires die de winkel een lifestyle-uitstraling geven.

Leuke events

MARK zal als eerste winkel in België de nieuwste Brooks Cambium All Weather Kit aan klanten presenteren. Urban Proof past met de grappige fietsaccessoires prima in dit unieke concept. Ook zullen er in de winkel geregeld leuke events worden georganiseerd en wordt de collectie meerdere keren vernieuwd.

Reageer op dit artikel