nieuws

Juncker houdt Back2School actie voor goed doel

Home 8142

Juncker houdt Back2School actie voor goed doel
Met de actie krijgen mensen in Afrika een fiets. Foto Juncker Bike Parts

Juncker Bike Parts gaat een deel van de opbrengst uit de Back2School periode doneren aan een goed doel. Samen met World Bicycle Relief heeft Juncker een actie opgezet in het kader van een MVO project. Dealers kunnen hieraan deelnemen en worden ondersteund met flyers voor in de winkel.

“Hiermee hebben ondernemers de kans om een MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) project in hun winkel te promoten”, geeft Anton Nijhuis, Marketing Manager van Juncker Bike Parts aan. World Bicycle Relief is een organisatie die fietsen ontwikkelt, die bestemd zijn voor kinderen en ondernemers in Afrika. Juncker doneert een deel van de omzet die ze in de Back2School periode verdienen aan dit goede doel. De actie loopt tot halverwege oktober.

Doel Juncker 200 fietsen

“Ons doel is om 200 fietsen te doneren. De fietsen gaan naar mensen die bijvoorbeeld ver van een waterput wonen of voor kinderen die lang moeten lopen naar school. Maar ook voor ondernemers die op de fiets veel grotere afstanden af kunnen leggen om hun producten te verkopen.”

Retailers kunnen deelnemen

Juncker Bike Parts heeft speciale flyers ontworpen om retailers de kans te bieden mee te doen aan de actie. Deze flyers kunnen opgevraagd worden bij Juncker en worden ook verspreid op de dealershows. “Er is een speciale website waar geld gedoneerd kan worden. We hopen samen met de retailers een zo hoog mogelijk bedrag verzamelen om zo veel mogelijk fietsen te financieren”, aldus Nijhuis.

Foto's

Reageer op dit artikel