nieuws

Gouden munt van Merida is gevonden

Home 8417

Gouden munt van Merida is gevonden
Rik Verhoye van Fietsen Rik met de gouden munt. Foto Merida Benelux

De eerste van twee gouden munten in de muntenactie van Merida is gevonden. In verband met het 20-jarig bestaan van Merida Benelux werden vanaf begin mei in het magazijn in Apeldoorn munten verstopt in de dozen van diverse fietsen. De afgelopen tijd kregen de vinders van een bronzen of zilveren munt al een diner voor twee of een bijzondere activiteit. Nu is ook de eerste gouden munt gevonden.

De gelukkige winnaar is Fietsen Rik uit Bellem. Hij wint een luxe citytrip voor twee personen naar een Europese stad naar keuze. “Ik was erg verrast met de vondst van de gouden munt. Een erg leuke actie van Merida Benelux en we kijken uit naar het weekend weg”, aldus Rik Verhoye van Fietsen Rik.

Nog steeds munten te vinden

Dealers moeten blijven opletten, want nog niet alle munten zijn gevonden. Er kan dus nog een gouden, zilveren of bronzen munt gevonden worden wanneer een fiets uitgepakt wordt. Merida wil aan haar dealers dan ook als tip meegeven dat ze een fiets zorgvuldig een voorzichtig uit moeten pakken. Het zou immers jammer zijn dat de munt meegaat naar het oud papier.

Gevonden medailles

Gevonden medailles kunnen tot 31-12-2017 ‘geclaimd’ worden op de website www.meridawebshop.nl/20jaar. Controle geschied door het invoeren van het framenummer van de fiets uit de fietsdoos waarin de medaille zit.

Foto's

Reageer op dit artikel