nieuws

Eurobike Green Award voor Schwalbe Road Cruiser

Home 921

Eurobike Green Award voor Schwalbe Road Cruiser
De Schwalbe Road Cruiser met Green Compound. Foto Tweewieler

Tijdens Eurobike 2017 presenteerde Schwalbe een compleet nieuwe Road Cruiser met Green Compound. Deze ‘groene’ update gaat niet over de kleur, maar juist in het 100 procent groene karakter van de gebruikte nieuwe rubbersamenstelling Green Compound.

Voor deze nieuwe rubbersamenstelling maakt Schwalbe grotendeels gebruik van natuurlijk rubber en gerecyclede rubber materialen, zoals rubber handschoenen en tochtstrips. Dit betekent efficiënt gebruik van rubber materialen en het uitsparen van energie en grondstoffen bij de productie van nieuwe banden.

Schwalbe krijgt award op Eurobike

Schwalbe kreeg op de Eurobike waardering voor het nieuwe product voor 2018. De duurzame innovatie bleef op de beurs niet onopgemerkt en leverde Schwalbe de enige en unieke ‘Green Award’ op.

Reageer op dit artikel