nieuws

Trek houdt open huis

Home 705

Trek houdt open huis
Trek laat een uitgebreide collectie zien met de Super Commuter+ 8S, de Speed E-bike van het jaar 2017, en race-, MTB en elektrische stadsfietsen. Beeld Trek Benelux/Bikeurope

Fietsprofessionals weten wat er speelt in de markt en het is goed om te weten wat verschillende fabrikanten te bieden hebben. Daarom nodigt Trek alle fietsendealers van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij Trek Benelux in Harderwijk.

“Niet iedereen weet dat wij een grote ontwikkelingsafdeling in de US combineren met een Nederlandse ontwikkelingsafdeling die gespecialiseerd is om fietsen voor de Europese markt te ontwikkelen,” vertelt Petra de Fluiter, General Manager Trek Benelux, “daarom nodigen wij eigenaren van fietsenwinkels vrijblijvend uit om onze collectie te komen bekijken. Bijvoorbeeld onze Super Commuter+ 8S, de Speed Ebike van het jaar 2017 en naar de meer dan 200 andere topfietsen; van race-, MTB tot elektrische stadsfietsen.” Behalve de nieuwe Trek-collectie is ook de uitgebreide lijn Bontrager-accessoires te bekijken.”

Trek dealerdagen

Tijdens de dealerdagen van Trek, ook wel Trek World genoemd, zijn de donderdag 17 en 24 augustus speciaal voor branchegenoten gereserveerd. Meld u aan via mail support_benelux@trekbikes.com of telefoon 088 – 4500 600 dan zorgt het Trek-team ervoor dat de koffie voor klaar staat. Op zaterdag 19 en 26 augustus zijn er speciale consumentendagen. Meer informatie over de specifieke programma’s op deze consumentendagen kunt u vinden op trekbikes.com.

Over Trek: Trek is een familiebedrijf dat al sinds de oprichting in 1976 in handen van dezelfde familie is. Trek is niet beursgenoteerd en het partnerschap met dealers staat bij Trek hoog in het vaandel.

Reageer op dit artikel