nieuws

Winkels CycleSoftware kunnen voor 1 euro kennismaken met BikeExchange

Home 549

Winkels CycleSoftware kunnen voor 1 euro kennismaken met BikeExchange
Aangesloten winkels bij CycleSoftware kunnen eenvoudig producten plaatsen op BikeExchange. Foto BikeExchange

CycleSoftware en BikeExchange zijn een unieke samenwerking aangegaan. BikeExchange is een online marktplaats waarop lokale fietsenzaken producten makkelijk kunnen verkopen aan de eindconsument. Aangesloten winkels kunnen via CycleSoftware vanaf nu heel eenvoudig gekoppeld worden met dit platform.

BikeExchange is een online marktplaats waarop winkeliers alle producten die ze in de winkel hebben, ook online kunnen aanbieden en verkopen. Consumenten die online zoeken, kunnen op die manier toch bij de lokale winkel kopen. De winkel profiteert bovendien mee van de marketingactiviteiten van BikeExchange. Door de hoge bezoekersaantallen wordt elke winkel, die aangesloten is bij BikeExchange, heel makkelijk gevonden op het platform en via Google. BikeExchange verzorgt het hele online verhaal en kan zelfs ook een webshop aanbieden.

Koppeling Cyclesoftware en BikeExchange

“BikeExchange plaatst net als CycleSoftware de lokale fietshandel centraal”, legt Jebbe Sluiter van CycleSoftware uit. “Daarom hebben we geïnvesteerd in een koppeling. Onze aangesloten winkels kunnen vanaf nu eenvoudig producten plaatsen op dit platform, zodat consumenten kunnen zien welke producten in de winkel te koop zijn.”

Aanbieding

BikeExchange heeft speciale actie ontwikkeld voor de aangesloten winkels van CycleSoftware. Sluiter: “De eerste maand kunnen onze klanten voor slechts één euro kennismaken met BikeExchange. In deze proefperiode kunnen ze het systeem leren kennen en zien hoe eenvoudig het systeem werkt. Wij geloven dat dit absoluut meerwaarde biedt.”

Goede ervaringen

Cyclecenter 53-11 in Zaltbommel, verkozen tot Tweewieler van het Jaar, maakt al gebruik van BikeExchange middels de connectie met CycleSoftware: “Voor ons werkt het heel handig. Onze fietsen komen automatisch online, zonder dat we hier tijd in moeten steken. Ook het stockniveau blijft altijd up-to-date. Daardoor komen er alleen fietsen online die ook daadwerkelijk in de winkel te verkrijgen zijn. Zo vinden veel extra klanten de weg naar onze winkel.”
Ook Cycle Star in Schijndel is tevreden: “Door BikeExchange bereiken wij extra klanten. Onze webshop loopt via BikeExchange en is eveneens gekoppeld aan CycleSoftware. Daardoor blijft onze voorraad automatisch up-to-date. We worden via BikeExchange goed gevonden en hebben daardoor al een aantal fietsen extra verkocht. Het werkt echt goed.”

 

Reageer op dit artikel