nieuws

Fietsenwinkel.nl opent 6 winkels in België

Home 1587

Fietsenwinkel.nl opent 6 winkels in België
De vestiging van Fietsenwinkel.nl in Tilburg. Foto Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl, gaat ook winkels openen in België. Het bedrijf opent een winkel in de steden Antwerpen Brugge, Hasselt en Sint-Niklaas en later deze maand worden er ook winkels geopend in Kortrijk en Roeselare. Alle winkels krijgen een testparcours. Verder gaat het bedrijf het onderhoud-en reparatienetwerk uitbreiden.

IBG is vanaf april bezig het fysieke winkelnetwerk in Vlaanderen op te bouwen met winkels op locaties aan de rand van een stad. “We hebben bij onze winkelruimtes enkele honderden meters aan testparcours waar klanten de fietsen kunnen uitproberen”, aldus CEO van Fietsenwinkel.nl, Bastiaan Hagenouw.

Fysieke winkels nodig

Volgens Fietsenwinkel.nl wordt één op de vijf fietsen tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van de klanten wil de fiets eerst zien, voelen en aanraken voordat tot aankoop wordt overgegaan. “Wij zien online en de fysieke winkels als complementair aan elkaar. Veel klanten beginnen hun oriëntatie op onze website, en sluiten de koop uiteindelijk in de winkel.” Naast de 6 winkels in België heeft Fietsenwinkel.nl in Nederland dit jaar al meer dan 30 winkels geopend.

Veel nieuwe werknemers

Door deze snelle groei neemt Fietsenwinkel.nl maandelijks tientallen nieuwe werknemers aan, variërend van monteurs tot programmeurs. Waar het bedrijf vorig jaar nog een kleine 300 medewerkers op de loonlijst had staan, staat de teller nu al bijna op 600 medewerkers.

 

Reageer op dit artikel