nieuws

Peter Cijs van Multicycle naar Hans Struijk Fietsen

Home 1281

Peter Cijs van Multicycle naar Hans Struijk Fietsen
Peter Cijs start met zijn adviesbureau Als@overmobiliteitgaat.

In de periode na het faillissement van Multicycle hoopte accountmanager Peter Cijs lange tijd op een overnamekandidaat. Ondertussen kwam er voor Cijs een mooie uitdaging voorbij en vanaf 6 maart 2017 is hij begonnen bij Hans Struijk Fietsen.

Als accountmanager is Peter Cijs verantwoordelijk voor alle B2B activiteiten in Nederland. Naast fietsen, onderdelen en accessoires biedt Hans Struijk Fietsen oplossingen in koop, lease en service. De ketens Hans Strijk Fietsen en Fiets! hebben in totaal 32 winkels in Nederland en België.

Carrière Peter Cijs 

Peter Cijs is na zijn diensttijd in 1976 gaan werken in de fietsindustrie en heeft jarenlange ervaring in verschillende functies. Zijn carrière verliep onder meer via Cycles Peugeot, Gazelle en Multicycle. Bij het laatste bedrijf was hij de laatste vier jaar actief.

Reageer op dit artikel