nieuws

ENRA vermindert regio’s van 7 naar 4

Home 468

ENRA vermindert regio’s van 7 naar 4
ENRA lanceert per 1 april een verzekering voor de racefiets en MTB.

ENRA gaat het productassortiment aanpassen. Het bedrijf gaat per 1 april over van zeven naar vier regio’s. Verder wordt het productassortiment aangepast. ENRA doet dit na feedback van dealers op de wijzigingen die in 2016 doorgevoerd werden.

Door met minder regio’s te werken worden dealers minder met verschillende regio’s geconfronteerd. Dit maakt het een stuk overzichtelijker. Naast de regio-indeling wordt ook het productassortiment aangepast. ENRA heeft besloten om het Plus-product niet meer aan te bieden via de retailer.

Keuze tussen Basis en Optimaal

De consument kan bij de vakhandel straks kiezen tussen een ENRA Basis en een ENRA Optimaal product. ENRA Optimaal is uitgebreid met een aparte diefstaldekking. Daarnaast kunnen klanten ENRA Pechhulp kopen zonder een fietsverzekering.

Doorlopende verzekering

Een belangrijke verandering is verder dat het 1-jarige product een doorlopende verzekering (met een looptijd van maximaal 5 jaar) is geworden. Bij deze doorlopende variant is maandbetaling mogelijk.

Verzekering voor race en MTB

ENRA lanceert per 1 april ook een verzekering voor de racefiets en MTB. Met deze wijzigingen hoopt ENRA nog beter te kunnen voldoen aan de wensen van de professionele vakhandel.

Reageer op dit artikel