nieuws

Garantieafhandeling Multicycle nog onderwerp van gesprek

Home 2557

Garantieafhandeling Multicycle nog onderwerp van gesprek
Het is afwachten hoe Kross met de afhandeling van garantieclaims omgaat. Foto Multicycle

Wat veel Multicycle dealers zich natuurlijk afvragen: hoe gaat het met de afhandeling van garantieclaims na de overname door Kross? Curator Herstel geeft aan dat hier verder over gesproken wordt. Over één ding is hij heel duidelijk: “Het nieuwe bedrijf heeft geen enkele verplichting, bij een faillissement komen garanties te vervallen.”

Kross neemt de goederen, de activiteiten en de merknaam Multicycle over. “De garantieclaims zijn van het oude bedrijf Multicycle en dat is failliet.” Maar uiteraard heeft Kross wel belang bij een goede relatie met dealers en hun klanten: “Het bedrijf zal er zeker vanuit commercieel oogpunt naar kijken.”

Solide partij

Curator Herstel is blij dat de deal rond is: “Gisteren hebben we het contract getekend. De afgelopen drie maand zijn we heel hard aan het werk geweest om overeenstemming te bereiken. Drie maanden is een uitzonderlijk lange periode voor een dergelijke doorstart. Maar ik ben blij dat het gelukt is om het merk Multicycle te behouden. We hebben te maken met een solide partij. De komende tijd gaan we kijken wat we qua garantieafhandeling kunnen afspreken.”

Reageer op dit artikel