nieuws

Verkiezing: al meer dan 31.000 stemmen

Home 995

Verkiezing: al meer dan 31.000 stemmen
Dit algemene logo van de verkiezing mag alleen door de winnaar gebruikt worden. Beeld Tweewieler

Het aantal stemmen is de 31.000 grens gepasseerd! Het is fantastisch om te zien hoe winkels fanatiek consumentenstemmen aan het winnen zijn. De verkiezing in deze nieuwe opzet biedt een handvat om uw klanten te benaderen en zo een extra contactmoment te creëren. Want uiteindelijk is dat waar het om draait, het contact tussen u en uw klanten.

Op dit moment zijn er maar liefst 31.148 bevestigde stemmen! En het einde is nog niet in zicht, tot en met 13 januari kan er nog gestemd worden. Bovendien wordt er nog een reminder verstuurd naar niet-bevestigde stemmers, wat meestal ook nog de nodige respons oplevert. Als u heel veel stemmen hebt verworven, is dat natuurlijk een vette pluim voor u en uw team.

Diverse schaalgrootte 

Om winkels van zeer diverse schaalgrootte te kunnen blijven vergelijken, hanteren we het uitgangspunt dat het uiteindelijke beoordelingscijfer doorslaggevend is voor de ranking. Voor deze 2017-editie handhaven we dit uitgangspunt, omdat we vinden dat we niet zomaar gaandeweg het ‘spel’ de spelregels kunnen veranderen. Een aantal ondernemers heeft hier feed back op gegeven, wat we zeer waarderen en zullen meenemen bij de organisatie van de volgende editie. Vanzelfsprekend wint bij een gelijke eindbeoordeling van 2 winkels de winkel met het grootste aantal stemmen.

Contact met uw klanten 

Bovenal zijn we blij dat er enthousiast wordt gestemd. Dit betekent immers aandacht van de consument voor tweewielerwinkels in het algemeen, en die van u in het bijzonder. De nieuwe opzet van de verkiezing is hiervoor een stimulans gebleken, en we hopen dat dit effect na-ijlt in de komende maanden als het verkoopseizoen weer begint.

Succes in deze laatste weken! De definitieve uitslag kunt u rond 20 januari verwachten, en de uiteindelijke winnaar wordt uitgeroepen tijdens het Tweewieler Retail Trends event op maandag 3 april in Burgers’ Zoo.

Reageer op dit artikel