nieuws

Mogelijke overname Multicycle

Home 5625

Mogelijke overname Multicycle
Kross gaat door met de productie in de fabriek in Ulft. Foto Multicycle

Er is een doorbraak in de onderhandelingen over de overname van het failliete Multicycle. De bewindvoerder van JPR Advocaten meldt dat er overeenstemming is bereikt met een van de gegadigden.

Bewindvoerder Mr J.C.A. Herstel van het advocatenkantoor uit Doetinchem meldt het volgende: “In de afgelopen maanden hebben wij met diverse partijen uit diverse landen gesproken over een overname van de activa en activiteiten van Multicycle. Het doet mij deugd u te kunnen melden dat deze vele gesprekken ertoe hebben geleid dat wij overstemming hebben bereikt met één van deze gegadigden over de overname van de activa en activiteiten van Multicycle. Wel is het belangrijk om erbij te vermelden dat dit een overeenstemming is onder voorbehoud van een aantal voorwaarden. In de komende twee weken dient te blijken of deze voorwaarden in vervulling gaan en of de bereikte overeenstemming daardoor definitief kan worden gemaakt.”

Acitiviteiten in Ulft

Hij geeft verder aan dat de overname in theorie nog af kan ketsen en wil dus niet bekendmaken om welke gegadigde het gaat. Wel geeft hij aan dat als de overname gerealiseerd kan worden een deel van de activiteiten in Ulft zullen worden voortgezet. Herstel hoopt binnen twee weken uitsluitsel te kunnen geven.

Nieuws faillissement Multicycle 

Reageer op dit artikel