nieuws

AGU start 2017 met nieuwe directeur

Home 2437

AGU start 2017 met nieuwe directeur
Björn Jeurissen treedt met ingang van 1 januari 2017 in dienst bij AGU Holding BV en AGU BV als algemeen directeur. Foto AGU

Björn Jeurissen treedt met ingang van 1 januari 2017 in dienst bij AGU Holding BV en AGU BV als algemeen directeur. Na een interim-periode van 10 maanden draagt eigenaar Peter van den Kommer het stokje aan hem over. In de afgelopen maanden heeft AGU BV gebouwd aan een nieuw sterk managementteam dat gezamenlijk werkt aan de toekomst van het bedrijf. De laatste vacante positie is, door de komst van Björn als algemeen directeur, hiermee vervuld.

“Alle bouwstenen zijn nu aanwezig om te werken aan een mooie toekomst voor ons bedrijf,” zegt de eigenaar van AGU, Peter van den Kommer.

Waarde creëren voor de klant

Björn Jeurissen is 40 jaar en heeft een rechtenstudie afgerond aan de Universiteit van Maastricht. In 2001 startte hij zijn carrière bij KPN waar hij diverse senior management functies heeft vervuld. Hier was hij als Chief Marketing Officer verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten in de zakelijke markt, heeft hij mobiele partnerships gesloten als Managing Director Wholesale Mobile en heeft hij het merk Simyo getransformeerd. Vanaf 2013 is Björn werkzaam geweest voor de M7 Group waar hij verantwoordelijk was voor Canal Digitaal en Online.nl. Björn heeft in zijn functies bewezen waarde te kunnen creëren voor de klant en inherent daaraan ook voor zijn organisatie.

AGU nieuw elan geven

Bij AGU BV zal hij na zijn inwerkperiode zijn kennis van digitalisering en de impact op veranderende klantbehoeftes en veranderend distributielandschap in gaan zetten om de onderneming nieuw elan te geven. Daarbij zal hij zeker het belang van het bestaande retailkanaal niet uit het oog verliezen, maar op zoek gaan naar de juiste balans in een optimale samenwerking. Samen met de vaste kern zal het nieuwe managementteam een uitstekende back up voor Björn vormen om AGU BV en haar dochterbedrijven Fast Forward Wheels (Zwolle), Hesling Products (Berghem) en Jacobsons (Alkmaar) verder uit te bouwen.

Reageer op dit artikel