nieuws

Wijzigingen management Accell Group

Home 3446

Wouter Jager is per 1 januari 2017 benoemd als Brand en Marketing Director van Accell Group. Hiermee wordt een verdere stap gezet in de versterking van de coördinerende rol van Accell Group. Zijn huidige verantwoordelijkheden als Managing Director Commercie Accell Nederland worden overdragen aan Huub Snellen.

Wijzigingen management Accell Group
Wouter Jager is per 1 januari 2017 benoemd als Brand en Marketing Director van Accell Group. Foto Tweewieler

Wouter Jager zal zijn huidige verantwoordelijkheden als Managing Director Commercie Accell Nederland overdragen aan Huub Snellen, Managing Director Operations, die vanaf 1 januari de Managing Director voor heel Accell Nederland zal zijn. Daarmee wordt een nieuwe fase bereikt in het integratieproces van Accell Nederland dat enkele jaren geleden is ingezet. 

Huub Snellen is vanaf 1 januari Managing Director Accell Nederland. Foto Mark Pasveer

Huub Snellen is vanaf 1 januari de Managing Director Accell Nederland. Foto Mark Pasveer

Reageer op dit artikel