nieuws

Bikeflex ontzorgt retailers met payrolling

Home 791

Bikeflex ontzorgt retailers met payrolling
Bikeflex biedt dienstverlening aan voor uw personeel door middel van payrolling. Foto Bikeflex

Bikeflex werkt als intermediair voor flexibel personeel, specifiek voor de fietsbranche. Het bedrijf neemt hierbij het volledige administratieve fiscale salaristraject uit handen van de retailer door middel van payrolling.

In de fietsbranche zijn veel verschillende werkrelaties, er zijn fulltime en parttime medewerkers, freelancers, ZZP-ers of stagiaires. Bikeflex kan voor deze verschillende werkrelaties de juiste oplossing bieden en hierbij de financiële risico’s en administratieve lasten volledig uit handen te nemen.

Payrolling

Bikeflex biedt dienstverlening aan voor uw personeel door middel van payrolling, wat vrij vertaald staat voor het verlonen van uw medewerkers. Hierbij kunt u beschikken over ‘vast’ personeel dat zich sterk verbonden voelt met uw bedrijf, zonder dat u deze in loondienst hoeft te nemen. Het volledige administratieve fiscale salaristraject wordt door Bikeflex voor u uit handen genomen en het geeft de flexibiliteit om uw parttimers in te zetten op uren die gewenst zijn. Hierbij gebruikt Bikeflex een omrekenfactor van 1.8. Andere voordeel van payrolling voor de dealers zijn: geen werkgeversrisico’s, geen kosten bij ziekte personeel, geen extra kosten hiervoor van bijvoorbeeld ziektekostenverzekering of varianten van verzuimpolis, uw personeelskosten direct inzichtelijk en het personeel is verzekerd voor onder andere de ziektewet, WW, WAO en WIA, NBBU aangesloten en werkend conform NEN-4400-1 normering.

 

Reageer op dit artikel