nieuws

YEPP part of Thule Group wint Kruitbosch leveranciers award 2016

Home 1970

YEPP part of Thule Group wint Kruitbosch leveranciers award 2016
Bobike, Abus en YEPP werden genomineerd, waarna YEPP uitgekozen werd tot winnaar van de leveranciers award 2016. Foto Kruitbosch

Geheel in het thema van het Kruitbosch Bike Event, stond ook de leveranciers award 2016 in het teken van ‘Create the Future Now!’

Tijdens de drie beursdagen bracht de undercover jury een bezoek aan alle leveranciers met een stand op het Bike Event. Zij beoordeelden de verschillende leveranciers op  mate van innovativiteit, originaliteit, marktgerichtheid en klantgerichtheid. Daarnaast werd gekeken hoe het thema van het Kruitbosch Bike Event in de producten en de stand naar voren werd gebracht.
Bobike, Abus en YEPP werden genomineerd, waarna YEPP uitgekozen werd tot winnaar van de leveranciers award 2016. YEPP heeft dit jaar het thema ‘Create the Future Now’ als beste terug laten komen in de stand. Ook laat YEPP met de nieuwe Nexxt zitjes een hoge mate van innovativiteit zien. Het team van YEPP ging naar huis met de felbegeerde leveranciers award, een heerlijke fles champagne, een prachtige bos bloemen en natuurlijk de eeuwige roem!Leveranciersaward 1

Reageer op dit artikel