nieuws

Nieuwe Unit Manager tweewielerdivisie bij Apollo Vredestein

Home 762

Nieuwe Unit Manager tweewielerdivisie bij Apollo Vredestein
Thomas Mittendorff was eerder negen jaar werkzaam bij Apollo Vredestein.

Thomas Mittendorff is in september bij Apollo Vredestein begonnen als Unit Manager van de afdeling Two Wheel Tyres. In het verleden was Mittendorff al negen jaar werkzaam bij het bedrijf, toen in diverse sales- en marketingfuncties. Nu keert hij bij het bedrijf uit Enschede terug.

In de tussentijd was hij werkzaam als business consultant voor Amerikaanse bedrijven, die in Europa voet aan de grond wilden krijgen. “Mijn focus lag lang op de automotive-hoek, maar mijn passie bleef altijd het fietsen. Toen ik de kans kreeg om zo’n bekende naam in de Nederlandse fietsindustrie van een nieuwe impuls te voorzien, heb ik die met beide handen gegrepen”, geeft Thomas Mittendorff aan. Hij heeft als achtergrond opleidingen in strategisch communicatie- en business management.

Reageer op dit artikel