nieuws

Personele wijzigingen bij AGU

Home 430

Personele wijzigingen bij AGU
Robert Kolkman

Robert Kolleman is eind juni in dienst getreden als Sales Development Manager. Robert is een ervaren Sales Manager, die werkzaam is geweest bij onder andere UPS, Kiala en TNT Post.

Martin van den Kommer

Martin van den Kommer

Martin van den Kommer is per 1 mei in dienst treden als Financieel Manager. Hij heeft in de afgelopen tien jaar bij afvalverwerker Sortiva BV in Alkmaar gewerkt als Hoofd Administratie. Daarnaast wordt de functie Online Marketeer wordt sinds half april ingevuld door Dirk Kuiper. Dirk heeft Communicatie en Multi Media Design gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht met als afstudeerrichting social media. Hij heeft zijn afstudeerstage volbracht bij VanMoof, is oprichter en eigenaar van Fietsie en heeft de afgelopen gewerkt als Online Marketing Manager bij Eet.nu.

Dirk Kuiper

Dirk Kuiper

Reageer op dit artikel