nieuws

Actie Dion Schepens voor WensAmbulance Brabant

Home 1561

Actie Dion Schepens voor WensAmbulance Brabant
FietsNED ondernemer Dion Schepens is een actie gestart voor WensAmbulance in Brabant, waarbij hij tot eind september van elke reparatie € 2,- op een speciale geopende rekening stort.

Naast zijn werk als fietsmonteur in zijn mobiele FietsNED-werkplaats, is tweewielerondernemer Dion Schepens ook parttime ambulance chauffeur. Door dit werk is Dion in aanraking gekomen met de WensAmbulance in Brabant (WAB).

De WensAmbulance Brabant bestaat inmiddels 5 jaar en enkele weken geleden hebben alle vrijwilligers dit heugelijke feit in het Provincie huis in Den Bosch mogen vieren. Dion: “Omdat de WensAmbulance in Brabant bij ons in Oisterwijk en omgeving nog niet zo bekend was, heb ik een actie bedacht. Tot eind september stort ik van elke reparatie € 2,00 op een speciale geopende rekening.

FietsNED sponsort mee

Dion: “Ook heb ik het hoofdkantoor van FietsNED weten te motiveren dat zij ook een duit in het zakje zullen doen. Zij storten boven op elke € 500,00 die ik met mijn actie ophaal ook nog eens € 100,00 extra op deze rekening. Het zou fantastisch zijn als dat andere fabrikanten of leveranciers dat ook zouden doen. Ik hoop hiermee na september een mooie cheque aan de WAB te mogen overhandigen.”

Goodwill kweken bij klanten

Door deze actie komt de WAB ook volop in de aandacht bij de mensen waar Dion langs gaat voor een fietsreparaties. Tijdens de reparatie praat hij enthousiast over de WensAmbulance Brabant en krijgen ze na afloop een flyer mee. Dion: “Iedereen heeft wel iemand die ze kennen in hun familie, vrienden of kennissenkring die ernstig ziek of terminaal is of is geweest. Veel van deze mensen zijn niet op de hoogte van het bestaan van de WensAmbulance in Brabant en dit verhaal en de actie wordt door mijn klanten dan ook zeer positief ontvangen. Hierdoor vergroot ik de naamsbekendheid en de mogelijkheden van de WAB. Want of je nu als patiënt nog eenmaal naar je broer of zus, naar het strand, met de kleinkinderen naar de Efteling of zelfs naar de Alpe d’HuZes wilt, het is allemaal mogelijk en de WAB denkt hier over graag met deze mensen mee.”

Goed doel steunen

Hij heeft al de medewerking gekregen van Oisterwijk Nieuws, het regioblad Nieuwsklok en Moergestel TV. Zij gaan aandacht besteden of hebben al aandacht besteed aan de WAB. Ook op Facebook is Dion actief met zijn actie voor WAB. Hij hoopt op uw steun voor dit sympathieke goede doel.

FietsNED

Reageer op dit artikel