nieuws

Derde VEMS Golftoernooi België

Home 1048

Derde VEMS Golftoernooi België
Ondanks zware regenbuien wisten ruim 100 dealers uit heel België de weg naar de golfbaan te vinden voor een geslaagde VEMS Golfdag.

In Broechem werd maandag 30 mei op golfbaan Bossenstein voor de derde keer het VEMS Golftoernooi voor de Belgische dealers gehouden. Ondanks de zware regenbuien wisten ruim 100 dealers uit heel België de weg naar de golfbaan te vinden voor een leuke dag.

De formule van het VEMS Golftoernooi is al een paar jaar zeer succesvol in Nederland en België. Zo kunnen op de dag clinics worden gevolgd en dealers die al golfen konden een 18 holes ronde lopen rondom het prachtige kasteel dat het landgoed siert.

Netwerkdag

Naast het golfen is het VEMS Golftoernooi vooral ook een mooie kans voor de organisatoren Vendit, Enra, Shimano en Merida om met haar dealers van gedachten te wisselen over de fietsmarkt in België. Wat gaat er goed en wat kan er nog beter? “Het was voor ons als Vendit weer zeer verhelderend om een paar mooie tips te horen hoe wij onze kassasoftware nog verder kunnen verbeteren,” aldus Wilco Fonteijn die onder andere namens Vendit de dealers van de nodige snacks op de baan voorzag.

Verzekeringen voor e-bikes

Namens Enra was Raymond Lussenburg een van de deelnemers aan de 18 holes wedstrijd. “Door een beetje regen laten we ons niet uit het veld slaan. Net als onze fietsverzekeringen zijn we tegen een stootje bestand en konden met veel dealers eens van gedachten wisselen over onze dienstverlening die nu ook in België hard groeit, met name voor e-bikes.” Ook Shimano marketing manager Mike Smink was content. “We zien dat de introductie van het Shimano e-bike systeem STEPS een goede start op de Belgische markt heeft gehad en zijn blij met de input en tips die op deze dag van de dealers hebben gekregen.”

Italiaans buffet en prijsuitreiking

Aan het einde van de middag stond er een mooi Italiaans buffet klaar, begeleid door mooie Italiaanse wijnen. Na het dessert deden Peter Koperdraad van Merida en Judith van Zessen namens Vendit de prijsuitreiking. Mooie bekers, pompen van Birzman en Glory sportvoeding vielen diverse deelnemers die het best hadden gepresteerd ten deel. “Merida is onder de Belgische dealers al jaren bekend als sportief fietsmerk, ons dealernetwerk is op een enkele blinde vlek na compleet,” aldus Peter Koperdraad. “Wij waarderen een dag als deze, zon of regen, omdat dit ons in staat stelt om in een ontspannen ambiance eens met de dealers van gedachten te wisselen over alles wat onze branche bezig houdt, van collecties tot kleuren en prijzen.”

VEMS Golfdag België 2017

Voor 2017 staat er voor België naar alle waarschijnlijkheid weer een golfdag gepland. Wilt u, als Belgische dealer, hier aan mee doen, dan kunt u zich, zolang er plaats is, opgeven bij uw vertegenwoordiger van Vendit, Enra, Shimano of Merida.

Reageer op dit artikel