nieuws

Nieuwe directeur Hesling Products

Home 108

Nieuwe directeur Hesling Products
Hesling Products managing director Claudia Dekker

Claudia Dekker is gestart in de functie van Managing Director bij Hesling Products BV. Zij volgt daar Patrick Ebbeling op, die de AGU Holding na een dienstverband van bijna 25 jaar op 1 juli gaat verlaten

 

Claudia Dekker is 46 jaar en is een echte people manager met jarenlange management ervaring in de retail bij onder andere S. Oliver, Mexx en Esprit. Zij heeft een achtergrond in de textiel, en heeft daarvoor opleidingen gevolgd in Nederland, Italië en Duitsland. Zij zal de komende weken door Patrick Ebbeling worden ingewerkt.

Partick Ebbeling

Patrick Ebbeling heeft samen met de eveneens van de AGU Holding afkomstige Dirk de Boer de bekende fietsenzaak Kroone & Liefting in Limmen overgenomen.

Reageer op dit artikel