nieuws

Marketing- en buitendienstteam Trek uitgebreid

Home 317

Marketing- en buitendienstteam Trek uitgebreid
Joyce Guliker

Per 1 juni versterkt Joyce Guliker het marketingteam van Trek Benelux in de functie van Marketing Manager. Vanaf 1 juli versterkt Vanessa Stoelwinder als nieuwe Territory Manager voor het rayon Noord Nederland het buitendienstteam van Trek Benelux.

Met haar kennis op het gebied van Digital Marketing Strategie is Joyce Guliker een welkome aanvulling binnen de expertise van het huidige team waaraan Joyce ook leiding zal gaan geven. Ondanks het feit dat ze niet eerder binnen de fietsbranche werkzaam is geweest, brengt ze een ton aan ervaring mee. Zo heeft ze onder meer veel ervaring opgedaan als Marketing Manager Benelux bij Oracle en Micros System Inc.

Buitendienstteam

Vanessa Stoelwinder

Vanessa Stoelwinder

Vanessa Stoelwinder heeft ruim 8 jaar ervaring als commercieel medewerker bij de Accell groep. Ook heeft zij, zoals heel veel medewerkers bij Trek, passie voor fietsen en zij is actief in het marathonschaatsen. Het buitendienstteam van Trek Benelux bestaat in totaal uit 7 personen. Niet alleen de merken Trek en Bontrager worden door hen vertegenwoordigd, maar ook fietsen van het lifestyle merk Electra.

Reageer op dit artikel