nieuws

Cyclesoftware koppelt met Oneway Bike Industry

Home 633

Cyclesoftware koppelt met Oneway Bike Industry
De nieuwe koppelingen tussen Oneway en CycleSoftware maken het plaatsen en verwerken van bestellingen en binnenkomende fietsen en artikelen voor rijwielzaken een stuk eenvoudiger. Foto Oneway Bike Industry

CycleSoftware koppelt met Oneway Bike Industry, importeur van Cube Bikes. De nieuwe koppelingen tussen Oneway en CycleSoftware maken het plaatsen en verwerken van bestellingen en binnenkomende fietsen en artikelen voor rijwielzaken een stuk eenvoudiger.

Carola Noordermeer, Oneway: “Met Oneway Bike Industry blijven we continu investeren in het correct en vooral compleet aanleveren van data aan de dealer.” Door de nieuwe koppelingen kunnen gebruikers van CycleSoftware via de pakbonnen van Oneway Bike Industry de producten van Cube direct inlezen. Hierdoor wordt de voorraad in één keer bijgeboekt.

Voorraad zichtbaar

Ook is de voorraad van het merk zichtbaar in CycleSoftware. Bovendien kunnen binnenkort vanuit het systeem direct bestellingen worden geplaatst. Door de koppeling kan er eenvoudig besteld worden op basis van minimale en maximale voorraad of op basis van verkochte artikelen.

Integratie van koppelingen

Jebbe Sluiter van CycleSoftware: “Door de toenemende activiteiten van Oneway kregen we steeds meer vraag naar het integreren van koppelingen. Het is voor de ondernemer een tijdrovende klus om binnenkomende goederen te verwerken en bestellingen te doen. Door de integratie van de pakbon- en bestelfuncties kunnen ondernemers niet alleen sneller bestellingen plaatsen, maar wordt ook de kans op fouten verkleind.”

Efficiëntere verwerking

“We zijn blij dat we onze klanten zo kunnen helpen om de inkomende goederenstroom efficiënter te verwerken en eenvoudiger te kunnen communiceren in de winkel met de klant. We zijn druk bezig met het beschikbaar maken van een bestelfunctie. Hoe makkelijker een winkelier kan werken, des te meer aandacht en energie hij kan besteden aan zijn eigen klanten,” aldus Oneway IT Manager Matthijs Gerrits.

Koppeling met DST

De Cube-distributeur is vrijwel direct enthousiast ingestapt toen de branche een standaard invoerde voor het doorgeven van artikeldata via DST. Oneway ziet dit als een essentiële stap om alles op het gebied van automatisering soepel te laten verlopen. Digitale Samenwerking Tweewielerbranche biedt een vast omlijnd kader waarbinnen de artikeldata wordt aangeboden. Alle gebruikers van de grote kassasystemen profiteren hiermee van de meest complete en recente gegevens. Dealers kunnen hierbij niet alleen basisinformatie terugvinden, maar ook specificaties als kleur, gewicht en componenten.

Reageer op dit artikel