nieuws

Huisshow BIG Wholesale is mini-beurs

Home

Huisshow BIG Wholesale is mini-beurs
Openingstijden van de dealershow is van 10.00 tot 18.00 uur. Op 8, 9 en 10 kan het event uitsluitend op afspraak bezocht worden. Foto: BIG

De huisshow van Bicycle Industry Group (BIG) Wholesale vindt plaats in het Experience Center van BIG in Deventer en is op zondag 6 en maandag 7 september vrij toegankelijk. De huisshow is een soort mini-beurs waar meerdere merken zich presenteren.

Openingstijden van de dealershow is van 10.00 tot 18.00 uur. Op 8, 9 en 10 kan het event uitsluitend op afspraak bezocht worden. Tijdens de beursdagen zijn er interessante kortingen en worden commercieel aantrekkelijke nevenproducten als voor- en najaarsartikelen, winterartikelen, fitness en tafeltennistafels getoond, die voor interessante extra omzet kunnen zorgen.

Mini-beurs

De huisshow is een mini-beurs in het BIG Experience Center, waar vijftien verschillende fietsmerken zich presenteren, waaronder Hollandia, Rivel, Maxwell, HEAD, Prophete en Kross. Daarnaast zijn de partners AXA, Willex en DutchPerfect ook met een stand vertegenwoordigd met uitgebreide presentaties van accessoire wanden. Er vinden technische workshops plaats en de werkwijze van Fiets Service Nederland en Fiets Service België worden gepresenteerd.

 

Reageer op dit artikel