nieuws

U kunt weer reageren op berichten op Tweewieler.nl

Home

U kunt weer reageren op berichten op Tweewieler.nl
Onder ieder bericht kunt u een reactie plaatsen.

Het is sinds deze week weer mogelijk een reactie achter te laten bij de berichten op onze site. Met de overgang naar de nieuwe uitgever Vakmedianet was deze module een tijdje uit de lucht, maar inmiddels kan iedereen weer een reactie plaatsen. Hiervoor is geen inlogcode nodig.

Deze inlogcode was lange tijd een grote ergernis bij lezers én redactie van Tweewieler, maar met de overgang naar een nieuwe uitgever is dat gelukkig verleden tijd. Op de achtergrond wordt hard gewerkt de site verder te optimaliseren. Binnenkort is ook de zoekfunctie weer actief.

Regels rond reageren

Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. U dient zich te houden aan de wettelijke regels en de algemene fatsoensnormen. Lezers moeten reageren op het artikel, niet op elkaar. Daarnaast zijn er zaken die Tweewieler liever niet ziet en die reden kunnen zijn om een reactie te verwijderen.

Reageer op dit artikel